Ett bra ställe att arbeta på

Om ditt hjärta också klappar för lön, HR eller systemutveckling kan vi erbjuda dig härliga kollegor med gedigen lön- och systemkompetens, många spännande roller, projekt och kundmöten i en miljö där beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka stor.


Att jobba hos oss

Lön och HR är vår verksamhets hjärta och vi som arbetar här brinner för att förenkla och effektivisera löne- och HR-arbetet hos våra många kunder. 

Vi är måna om att skapa en riktigt bra arbetsplats och tar utgångspunkt i medarbetarundersökningen Great Place to Work i detta arbete. Vår senaste mätning visade ett riktigt fint resultat där 9 av 10 medarbetare hos oss tycker att Bluegarden är en mycket bra arbetsplats – och det vill vi naturligtvis fortsätta att vara!
Vi har kollektivavtal och en marknadsmässig förmånspalett som bl.a. innehåller en privat sjukvårdsförsäkring, möjlighet till löneväxling, friskvårdsbidrag, extra ledighet och olika sociala aktiviteter.

Alltid intresserade

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med dig som brinner för lön och HR. Om du tycker att Bluegarden verkar intressant för dig - välkommen att söka någon av våra lediga tjänster! Om vi just nu inte har någon tjänst ute som stämmer med din profil är du varmt välkommen att skicka en intresseanmälan till oss.

Skicka intresseanmälan

Läs mer om våra lediga tjänster:

AFFÄRSDRIVEN Applikationskonsult
Key Account Manager

Våra medarbetare berättar

I Sverige är vi ca 130 medarbetare och merparten av vår verksamhet finns i Malmö, Växjö och Stockholm. Vi tillhör en skandinavisk koncern med totalt 600 medarbetare och är stolta över att vara Skandinaviens ledande leverantör av
löne- och HR-tjänster. 

Träffa Patrick Lyllos, säljansvarig offentlig sektor

Träffa Eva Ingemansson, supportkonsult

 

Som medarbetare hos oss kan du arbeta med allt från systemutveckling, försäljning, implementering, utbildning, drift och support. Vi har också ett stort lönecenter för de kunder som valt att outsourca hela lönetjänsten till oss. Lyssna gärna på våra medarbetares egna berättelser.

Träffa Laila Halldin, löneadministratör

Träffa Wivianne Westergren, konsultMöt Pernilla

Business Performance Manager/Teamleader Key Account Management  
En före detta kollega rekommenderade Bluegarden, och det är jag idag väldigt glad för! För mig betyder det mycket att varje dag lära mig något nytt, och att jag trivs på arbetet – det är viktigt för mig. Dessutom gillar hur vi kontinuerligt möts av nya utmaningar och hur vi samarbetar på Bluegarden för att lösa dessa. Jag har förmånen att arbeta med underbara kollegor och möter många spännande kunder. Det faktum att Bluegarden har en av Nordens starkaste marknadsposition gör mig stolt och glad. När jag besöker en kund och kan presentera Bluegarden som ett företag med bred och stark kundportfölj blir jag extra stolt - vi är bra på det vi gör!