Vad behöver du för att jobba smartare med HR och lön?

Arbetar du inom en stor privat verksamhet med höga krav på HR och lön? Längtar du efter ett HRM-system som hjälper dig att jobba smartare? Som ger överblick och fungerar som ett effektivt beslutsstöd? Som utvecklas när du förändras?


Välkommen till Bluegardens HRM-system HR-plus. 


Bluegardens HRM-system ger effekt i hela organisationen

Jobba effektivt och få överblick.

Som chef får du ett effektivare arbetssätt med överblick och bemanning och dina medarbetare anställningsförhållanden.Du får också överblick över er talent management och stöd i utvecklingsprocessen. Information och historik är lättillgänglig och överskådlig i hela organisationen vilket gör det lätt att arbeta proaktivt med HRM och förenklar arbetet i flera led- 

Läs mer om Bluegarden HRM

Ekonomichefen

Automatisk insamling av uppgifter.

Det är en utmaning att få alla uppgifter insamlade och godkända innan vi gör lönerna. När något saknas blir det problem, vi lägger alldeles för mycket tid att jaga in manuella underlag. 

HR-specialist

Information om medarbetarna.

Om det var lättare att hitta uppdaterade uppgifter om våra medarbetare skulle jag kunna coacha chefer och medarbetare på ett bättre sätt. Chef

Överblick över anställningar.

Jag behöver få en överblick över mina medarbetares anställningsförhållanden, arbetad tid, frånvaro och liknande. Nu måste jag gå in på flera olika ställen i organisationen för att få svar, vilket tar tid och skapar problem. 

Löneadministratör

Effektivare administration.

Jag ägnar mycket tid åt manuella moment och åt att dubbelkolla uppgifter för att undvika fel. Dessutom måste jag hela tiden hålla mig uppdaterad på nya lagar och regler, vilket gör det svårt att hinna med andra arbetsuppgifter. 

Medarbetare

Självservice via webben.

Det är svårt att hålla reda på hur mycket semester jag har kvar och det är krångligt att registrera utlägg på fysiska blanketter. Jag vill kunna se alla mina uppgifter och göra registreringar via webben när det passar mig - på jobbet eller hemma. 

Hur kan vi hjälpa dig?

Vad skulle det innebära för er med ett system som förenklar administrationen, ökar effektiviteten, frigör resurser – och hjälper er att utveckla medarbetarna för att behålla och stärka konkurrenskraften?