Att arbeta hos oss

[none]I Sverige arbetar cirka 140 medarbetare på 5 olika orter. Huvuddelen av vår verksamhet är placerad i Växjö och Stockholm. Bluegarden är Skandinaviens ledande leverantör av löne- och HR-tjänster, med över 600 medarbetare. 

Med andra ord kan hela Skandinavien ligga för dina fötter som medarbetare hos oss, genom att ta del i Skandinaviska projekt och arbetsgrupper. Vår utvecklingsavdelning är ett lysande exempel på hur vi samverkar i hela Skandinavien för att leverera de bästa lösningarna och tjänsterna till våra kunder. 

Bluegarden har en platt organisation där du som medarbetare får vara med och påverka. Det innebär också att du som medarbetare förväntas ta ansvar och vara med och utveckla såväl organisation som våra erbjudanden. Självklart är att du delar våra värderingar: Engagemang, Precision, Nyskapande och Respekt. 

Vi erbjuder glada och trevliga arbetskamrater. Bluegarden har kollektivavtal och marknadsmässiga förmåner. Förutom detta så erbjuder vi också våra medarbetare gratis sjukvårdsförsäkring, konstförening, sociala aktiviteter mm 

Det är medarbetarna som gör skillnad genom sin kompetens och stora engagemang och därför är vårt motto: "Skillnaden är människorna bakom". Det är också våra medarbetare som skiljer oss från våra konkurrenter och vi arbetar aktivt för att vara en utmärkt arbetsplats.

Om vi just nu inte har någon tjänst ute som stämmer med din profil är du varmt välkommen att skicka en intresseanmälan till jobb@bluegarden.se

Om Bluegarden