Att arbeta hos oss

[none]I Sverige arbetar cirka 140 medarbetare på 5 olika orter. Huvuddelen av vår verksamhet är placerad i Växjö och Stockholm. Bluegarden är Skandinaviens ledande leverantör av löne- och HR-tjänster, med över 600 medarbetare. Om du väljer Bluegarden kan med andra ord hela Skandinavien ligga framför dina fötter.

Bluegarden har en platt organisation där du som medarbetare får vara med och påverka. Det innebär också att du förväntas ta ansvar och vill vara med och utveckla såväl organisation som våra erbjudanden. Självklart är du också med och delar våra värderingar: Enkelhet, Precision, Respekt, Exekvering och Värdeskapande. 

Vi erbjuder glada och trevliga arbetskamrater. Bluegarden har kollektivavtal och marknadsmässiga förmåner. Förutom detta så erbjuder vi också våra medarbetare en rad förmåner som t.ex. gratis sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, delaktighet i vår konstförening samt möjlighet att delta i våra sociala aktiviteter.

Vi brinner för att förenkla och effektivisera löne- och HR-arbetet hos våra kunder och det är medarbetarna på Bluegarden som gör skillnad genom sin kompetens och sitt stora engagemang. Det är också våra medarbetare som skiljer oss från våra konkurrenter och vi arbetar kontinuerligt med att skapa en riktigt bra arbetsplats. Medarbetarundersökningen Great Place to Work har vi som utgångspunkt. Vår senaste mätning gjordes i september 2014 och visade ett riktigt fint resultat. T.ex. tycker 9 av 10 medarbetare att Bluegarden är en mycket bra arbetsplats och det har vi naturligtvis som mål att fortsätta att vara! Vi engagerar varandra i förbättringsarbetet och har beslutat att vi under 2015 ska bli ännu bättre på att fira våra framgångar, vara transparanta i vår internkommunikation och skapa större utrymme för kompetensutveckling. 

Om du tycker att Bluegarden verkar intressant för dig - välkommen att söka någon av våra lediga tjänster! Om vi just nu inte har någon tjänst ute som stämmer med din profil är du varmt välkommen att skicka en intresseanmälan till jobb@bluegarden.se

Om Bluegarden