Löneprogram för små och medelstora företag


Bluegarden Lön - lätt att komma igång, enkelt att använda

Med Bluegarden Lön får du ett lättanvänt och komplett löneprogram. Programmet är utvecklat för att du som småföretagare snabbt, enkelt och korrekt ska kunna betala ut dina löner direkt via webben.

    • Tillgängligt vart du än är
    • Kräver ingen kunskap om lön
    • Du betalar bara per lön, ingen uppsägningstid


Kom igång med Bluegarden Lön

Med Bluegarden Lön är det enkelt att komma igång. Du betalar ingen startavgift och du får första löneutbetalningen kostnadsfritt. Det är vårt sätt att säga tack för att du provar oss. Sedan betalar du bara 49 kr per lön och anställd. 

Starthjälp

Behöver du hjälp att komma igång? Lugn, våra experter hjälper dig!

För 395 kr går vi igenom flödet i programmet och hjälper er så att ni kan betala ut er första lön. Välj starthjälpen när du beställer.

Alla småföretagare borde använda Bluegarden Lön


Läs vad EME Partners säger om Bluegarden Lön

Live webinars

Följ webinariet från datorn, vi går igenom de viktigaste funktionerna. Berättar om fördelarna att integrera lön med bokföring och hur direktkopplingen till bankerna fungerar.

Gå till utbildningar & seminarier

Ladda ner produktblad

Läs mer om möjligheterna i Bluegarden Lön. 

Ladda ner vårt produktblad här.

Arbeta smart, låt medarbetarna göra jobbet

Min Lön

Detta är medarbetarnas egna sidor där de rapporterar tid och avvikelser som t.ex. sjukdom och semester. Här kan de även rapportera eventuella utlägg och reseomkostnader. Min Lön är väldigt tidsbesparande för den som gör lön eftersom underlagen automatiskt läses in inför varje lönekörning.

Nu också som webbapp!

Webbappen kommer att göra det lättare för dig och dina medarbetare att registrera tid, utlägg och se saldouppgifter. För att komma åt webbappen surfar du in på minlon.bluegarden.se med din mobiltelefon. Programmet känner då av att du surfar med mobilen och växlar automatiskt till det mobila gränssnittet. För att spara appen på din startskärm behöver du bara bokmärka sidan.

Appen finns tillgänglig för Iphone, Windows Phone och Android. 

Attest

Genom attestfunktionen kan chefer och arbetsledare godkänna tider, avvikelser, utlägg och reseomkostnader, det vill säga underlag som medarbetarna skapat i Min lön. Godkända underlag skickas vidare till lön för bearbetning och utbetalning.


Hur gör man en lön?

Lär dig göra löner snabbt, säkert och rätt! När du som småföretagare första gången ska börja göra egna löner är det skönt att få en snabb introduktion i ämnet. Lön är komplext, men i en webbaserad lösning har vi redan löst det som är svårt –avtal, lagar och regler.

Sätt dig framför datorn och lyssna till en live-sändning där vi går igenom de viktigaste funktionerna. Det finns även möjlighet att ställa frågor. Seminarierna tar ca 45 min och du följer enkelt presentationen via din dator och telefon.
Anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig för att boka en tid.

Boka en kostnadsfri webbdemo