Löneprogram för små och medelstora företag


Bluegarden Lön - lätt att komma igång, enkelt att använda

Med Bluegarden Lön får du ett lättanvänt och komplett löneprogram. Programmet är utvecklat för att du som småföretagare snabbt, enkelt och korrekt ska kunna betala ut dina löner direkt via webben.

    • Tillgängligt vart du än är
    • Kräver ingen kunskap om lön
    • Du betalar bara per lön, ingen uppsägningstid

Kom igång med Bluegarden Lön

Med Bluegarden Lön är det enkelt att komma igång. Du betalar ingen startavgift och du får första löneutbetalningen kostnadsfritt. Det är vårt sätt att säga tack för att du provar oss. Sedan betalar du bara 49 kr per lön och anställd. 

Starthjälp

Behöver du hjälp att komma igång? Lugn, våra experter hjälper dig!

För 695 kr går vi igenom flödet i programmet och hjälper er så att ni kan betala ut er första lön. Välj starthjälpen när du beställer.

"Alla småföretagare borde använda Bluegarden Lön"


- EME Partners

Ladda ner produktblad

Läs mer om möjligheterna i Bluegarden Lön. 

Ladda ner vårt produktblad här.

Arbeta smart, låt medarbetarna göra jobbet

Min Lön

Detta är medarbetarnas egna sidor där de rapporterar tid och avvikelser som t.ex. sjukdom och semester. Här kan de även rapportera eventuella utlägg och reseomkostnader. Min Lön är väldigt tidsbesparande för den som gör lön eftersom underlagen automatiskt läses in inför varje lönekörning.

Nu också som webbapp!

Webbappen kommer att göra det lättare för dig och dina medarbetare att registrera tid, utlägg och se saldouppgifter. För att komma åt webbappen surfar du in på minlon.bluegarden.se med din mobiltelefon. Programmet känner då av att du surfar med mobilen och växlar automatiskt till det mobila gränssnittet. För att spara appen på din startskärm behöver du bara bokmärka sidan.

Appen finns tillgänglig för Iphone, Windows Phone och Android. 

Attest

Genom attestfunktionen kan chefer och arbetsledare godkänna tider, avvikelser, utlägg och reseomkostnader, det vill säga underlag som medarbetarna skapat i Min lön. Godkända underlag skickas vidare till lön för bearbetning och utbetalning.


Hälsa på hos Erika, en av våra småföretagare

”Det går så mycket smidigare och snabbare.”
Erika Poskute på Erikas Tak & Bygg.Kom igång med Bluegarden Lön

Vad kostar Bluegarden Lön?

Betala bara för det du använder

Med Bluegarden Lön råkar du aldrig ut för dolda kostnader och du betalar enbart för det antal löner du hanterar. Du slipper både underhållsavgifter och licenskostnader för nya versioner. Allt ingår och uppdateras automatiskt av Bluegarden. Betalningsmodellen är helt rörlig och du betalar bara för de löner som hanteras den aktuella månaden. Bluegarden Lön kostar 49 kr per producerad lön, exkl.moms. I detta pris ingår grundläggande produktsupport, uppdateringar och backup.

Prova Bluegarden Lön kostnadsfritt

Bluegarden Lön har ingen startavgift och den första lönekörningen bjuder vi på. På detta sätt kan du prova om Bluegarden Lön är något för dig. Väljer du att fortsätta använda lönetjänsten betalar du därefter 49 kr per utbetald lön

Kom igång med Bluegarden Lön


Prisexempel 1:

Alex har en biltvätt med fem anställda. De är allihop tillsvidareanställda och får lön varje månad. Alex betalar 49 kr per utbetald lön, d.v.s. 5*49 = 245 kr per månad för lönetjänsten.

Prisexempel 2:

Camilla driver ett vandrarhem på Smögen. På sommaren är det full ruljans och Camilla har under juni, juli och augusti sex timavlönade medarbetare. För dem betalar hon 6*49 = 294 kr per månad. Under lågsäsong är det bara Camilla som är anställd på vandrarhemmet och då är kostnaden endast 49 kr för hennes löneutbetalning.

Alla priser ovan är exkl. moms.